http://atu.ca/silver.vera.mk

Никогаш не помислував дека некогаш ќе објавувам лични приказни, ама навистина сакам да се пофалам за мојата трансформација. Конечно открив ефикасен метод за борба против акните, а не само за нивно прикривање!